Őrjöngő Farkas 2011.05.25. 11:35

BALSZERENCSÉS EMBEREK


Egy másik blogban olvastam: 

"Egy csodás hónapig távol voltam. Találkoztam egy régi barátommal, akit 12 éve nem láttam. Mi ketten, egy harmadik sráccal, elhajóztunk Tahitiból Hawaiira. Kemény volt, csodálatos volt, más volt. Mindenütt csak tenger, ezer mérföldeken át. Csak egyetlen hajót láttunk a 2500 mérföldes utazás során. Úsztunk; húzattuk magunkat a vitorlás mögött a három mérföldnyi mély vízben. Teknősöket és cápákat láttunk, a horgászás őrületesen könnyű volt, bedobsz egy csalit, és kevesebb mint egy perc alatt fogsz egy tízkilós halat, újra és újra. Friss volt a szasimi, és mindenütt repülőhalakat láttunk. Micsoda idők voltak. És mindezt olyasvalaki mondja, aki sose hord rövidnadrágot, ritkán úszik, és semmi érzéke a trópusi élethez."  

Szegény ördög. Ilyen ingerszegény szürkeségben élnek milliók, és talán úgy halnak meg, hogy egyszer sem látták a Moszkva teret egy novemberi hétfő reggel... 

 

 

Címkék:utazás hajózás vitorlás tenger 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orjongo.blog.hu/api/trackback/id/tr542931059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dcsab 2011.05.31. 14:36:52

NEM, nem megyek el veled hajózni. Nem szeretek hajózni. A fenti idézett posztot egy olyan szegény ördög írta, aki talán soha az életben nem jut el a Balatonra. Te meg igen. :))) Tenger sok van, Balaton meg egy.

Őrjöngő Farkas 2011.05.31. 14:52:51

Hát igen, jól hangzik, amit írt a hajózgatós srác, de biztos félnék a nagy óceánon egy lélekvesztőben hetekig, ráadásul utálom a halat.

A Balatont viszont szeretem.
süti beállítások módosítása