Őrjöngő Farkas 2009.10.18. 23:24

RETRÓJÖVŐ

Van egy jövő, amit - egyelőre - elvesztettünk. A gyerekeink biztosan döbbenten bámulnának rá. Pedig a mi gyerekkorunk még ilyen volt: azt hittük, az ember és a technika mindent legyőz. A nyolcvanas évek lendületével, a hetvenes évek lazaságával, a hatvanas évek stílusával. Áramvonalas sportsiklókkal megyünk piknikezni délután a Balatonra, Kaliforniába vagy a Vénuszra.

 

Tessék nézni a kis aranybarna sávot a fehér sportkocsi farkán. Láttak mostanában bármi ennyire elegánsat?

Amerikai mennyország, japánosan szelidített park, őrjítő harmónia... És a következő:

Vidámparki dodzsemezés, neonkirályság, tökéletes rend. Mindenkinek álomautója van.Úgy 7 éves korom körül halálbiztos voltam benne, hogy ez vár ránk. Gombnyomásra jön az asztalból a 10 fogásos finom ebéd, az érettségizők űrnaszádot kapnak ajándékba, 600-zal repesztünk esténként a buliba. És mindenközben valahogy a természet is visszanyeri érintetlenségét.

Most is halálbiztos vagyok benne. Lehet, hogy addig még szétkúrunk 2-3 bolygót, de végül valami ilyesmi jön, egy végtelen, nagy űrbuli.

Készüljetek fel.

<!-

Címkék:jövő design retró technika jövőkép űrnaszád űrbuli Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orjongo.blog.hu/api/trackback/id/tr971459346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása